Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Φουκς στη Realnews: "Θέλουμε μέρος της εθνικής σας κυριαρχίας" !

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ"

Βόμβες ρίχνει ο αντιπρόεδρος της Μέρκελ, Μίκαελ Φουκς, μιλώντας αποκλειστικά στη Realnews αυτήν την Κυριακή. "Κάποιος πρέπει να σας ελέγχει" λέει ο Γερμανός πολιτικός, ο οποίος κάνει αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Για το "κούρεμα" του χρέους αναφέρει: "Για να συμφωνήσουμε σε ένα "κούρεμα", η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει μέρος της εθνικής της κυριαρχίας".

Για τον κίνδυνο χρεωκοπίας ο Μ.Φουκς επισημαίνει: "Είστε πολύ κοντά σε μια χρεωκοπία. Δεν είμαι πεπεισμένος αν η καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση για την Ελλάδα είναι να μείνει στο ευρώ".

Την ίδια στιγμή η Realnews αποκαλύπτει ότι οι Ευρωπαίοι θεωρούν ως επικρατέστερο για τη θέση του "υπερπρωθυπουργού" τον Χορστ Ράιχενμπαχ!

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε rεπορτάζ από το έντονο παρασκήνιο με εκδοτικές και επιχειρηματικές πιέσεις στον Αντ.Σαμαρά για συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: