Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ STAR O ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ


Μετά από επτάμισι χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Star -ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του καναλιού τον Μάιο του 2004- ο Αιμίλιος Λιάτσος αποτελεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, παρελθόν για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Τις τελευταίες μέρες, η επίσημη θέση του σταθμού σχετικά με την απουσία του άνκορμαν από το καθημερινό κεντρικό δελτίο ήταν «λόγοι υγείας, καθώς τον ταλαιπωρούσε μια γρίπη». Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στη θέση του βρέθηκε εκτάκτως η Χριστίνα Λαμπίρη. Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων βρέθηκαν για πρώτη φορά να παρουσιάζουν μαζί ο Παναγιώτης Στάθης και η Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ το αποψινό θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Στάθης με την Ελένη Τσαγκά.

Πριν λίγη ώρα, ο Αιμίλιος Λιάτσος βρέθηκε στην αίθουσα σύνταξης του Star, όπου ιδιαίτερα συγκινημένος αποχαιρέτησε τους επί σειρά ετών συνεργάτες του.

Οι πληροφορίες του Yupi μιλάνε για απομάκρυνση του δημοσιογράφου από το κανάλι, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια: