Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

VIDEO - ΞΑΝΘΗ: Εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ κατελαβαν την ΑΤΕ

Σε κατάληψη του παραρτήματος της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος προχώρησαν από το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή τους στη στάση της ΑΤΕ, όσον αφορά το μέλλον της ΣΕΚΑΠ.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, εάν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημά τους και δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον της εταιρίας θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους.

Τα δύο σωματεία των εργαζομένων πραγματοποίησαν προειδοποιητική 24ωρη απεργία και απέκλεισαν το κτίριο της Τράπεζας από τις 6 το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις και, κύρια, την κατάπτωση των εγγυητικών που έχουν δημιουργήσει σοβαρό ταμειακό πρόβλημα στην εταιρία και κίνδυνο ακόμη και για αναστολή της λειτουργίας της, εφόσον δεν μπορεί να παραδώσει εμπορεύματα.

Ήδη, οι εργαζόμενοι έχουν να λαμβάνουν τουλάχιστον δύο μισθούς, ενώ για πρώτη φορά παρατηρήθηκε αδυναμία της εταιρίας να καλύψει τις παραγγελίες, παρά τη μεγάλη προσπάθεια για διατήρηση του ποσοστού της ΣΕΚΑΠ στην αγορά.



xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: