Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Alpha - Formula 1 την Κυριακή με Grand Prix Κορέας

Vettel SchumacherImage by PresidenBertho via FlickrΤο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 16ο αγώνα της χρονιάς, το GP Κορέας.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δηλώνει πως χρειάζεται λίγο καιρό για να συνειδητοποιήσει ότι διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ενδεχομένως, να τον βοηθήσει μια νίκη στην Κορέα, καθώς είναι προφανές ότι ο 24χρονος πιλότος πήρε λίγο βαριά την 3η θέση στην Ιαπωνία, παρότι οι βαθμοί τον ανέδειξαν τον νεότερο πρωταθλητή στην ιστορία του θεσμού για δύο συνεχόμενες φορές.

Ο Φέτελ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Τζένσον Μπάτον και Φερνάντο Αλόνσο και όλα δείχνουν ότι στη Γέονκαμ η αναμέτρηση θα είναι σκληρή. Πέρυσι, στο Κορεάτικο GP, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε σταθεί άτυχος καθότι είχε σπάσει ο κινητήρας του λίγους γύρους πριν το τέλος, ενώ προπορευόταν.

Λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα αξίζει να δείτε το αφιέρωμα στον πρωταθλητή που ετοίμασε η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 08:00

Εκκίνηση αγώνα: 09:00 Μαγνητοσκοπημένη προβολή: 15:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: