Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός: Φτηνή ήττα με 1-0

Φτηνή ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

 Για τους «ερυθρόλευκους» το να πετάνε βαθμούς στα φετινά τους παιχνίδια στο Champions League φαίνεται πως έχει γίνει συνήθεια. Μετά τις «τσάμπα» ήττες με Μαρσέιγ στο «Καραϊσκάκη» και Αρσεναλ στο Λονδίνο, ήρθε και η σειρά των πρωταθλητών Γερμανίας να πάρουν ένα τρίποντο, που σε τίποτα δεν άξιζαν, από το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι Βεστφαλοί δυο φάσεις έκαναν όλες κι όλες και αυτές προήλθαν από παιδικά λάθη της άμυνας των αντιπάλων τους. Γκολ, όμως, δεν τις έκαναν. Το μοναδικό τέρμα στη συνάντηση προήλθε από ένα ξερό σουτ του Γκρόσκροϊτζ στο 7ο μόλις λεπτό της συνάντησης, που αν κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού δεν καθόταν ο αγχωμένος Μπάλαζ Μέγιερι δεν θα είχε καταλήξει ποτέ στα δίχτυα.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: