Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Formula 1: Φόβοι για το μέλλον κάποιων αγώνων το 2012

Formula 1 racing cars at Silverstone in UK dur...Image via Wikipedia
Μεταξύ των μελών της Επιτροπής της Formula 1 έχουν εκφραστεί ανησυχίες για μερικούς αγώνες που έχουν συμπεριληφθεί στο καλεντάρι του 2012.
Το ζήτημα αυτό αναμένεται να συζητηθεί στη συνάντηση της επιτροπής του αθλήματος που θα γίνει στην Γενεύη, στις 3 Νοεμβρίου.
Οι ενδοιασμοί επικεντρώνονται κυρίως στα Γκραν πρι σε Μπαχρέιν και Νότια Κορέα, αντίστοιχα. Ο αγώνας στην πίστα Σακχίρ θα είναι τέταρτος την επόμενη χρονιά και αναμένεται να διεξαχθεί στις 22 Απριλίου. Η θέση του είναι άμεσα συνυφασμένη μα τις πολιτικές εξελίξεις στα κράτη του Περσικού Κόλπου. Πέρυσι, άλλωστε, το GP του Μπαχρέιν είχε αναβληθεί λόγω των πολιτικών αναταραχών. Φέτος επιστρέφει με την προοπτική ότι δεν θα επαναληφθούν τα περυσινά γεγονότα που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια όσων συμμετέχουν στο άθλημα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: