Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

2 VIDEO: Aπό τη Βενεζουέλα η «Μις Κόσμος 2011»

Η Μις Βενεζουέλα Ivian Sarcos στέφθηκε Μις Κόσμος 2011. Σε μια φαντασμαγορική τελετή που έγινε στο κέντρο Earls Court του Λονδίνου, η νεαρή καλλονή κατάφερε να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα και να στεφθεί Μις Κόσμος 2011

Η νέα κάτοχος του τίτλους είναι απόφοιτος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού από τη Βενεζουέλα, και φιλοδοξία της είναι να εργαστεί με παιδιά.

Η 21χρονη Μις Κόσμος, η οποία έχει 12 αδέλφια και εργάζεται σε τηλεοπτική εταιρεία, δήλωσε ότι όνειρό της είναι να εργαστεί σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και με παιδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς μεταδόθηκε απευθείας σε περισσότερες από 150 χώρες και τον παρακολούθησαν δισεκατομμύρια τηλεθεατές, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Ο θεσμός δέχεται ωστόσο επικρίσεις, ενώ έξω από τον τόπο της διοργάνωσης μία μικρή ομάδα από φεμινίστριες διαδήλωσαν εναντίον του χαρακτηρίζοντάς τον «αποκρουστική προσβολή κατά της γυναικείας ισότητας».
 

 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: