Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Η «συγγνώμη» του Mourinho για το κινητό του!

de: de:José Mourinho - Inter Mailand en: en:Jo...Image via WikipediaΊσως ήταν η πρώτη (και πιθανότατα τελευταία) φορά που από τα χείλη του Jose Mourinho ακούστηκε η λέξη «συγγνώμη» και αυτό συνέβη εξαιτίας του κινητού του τηλεφώνου, που τον… πρόδωσε μπροστά στους δημοσιογράφους!

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το θριαμβευτικό 7-1 της Real Madrid επί της Osasuna, ο Πορτογάλος τεχνικός απαντούσε σε μια ερώτηση για τα 25 χρόνια θητείας του sir Alex Ferguson στη Manchester United, όταν άρχισε να ακούγεται ο ήχος του κινητού του, το οποίο είχε ξεχάσει να βάλει στην αθόρυβη λειτουργία.

«Συγγνώμη… Αν τώρα βρισκόμουν μαζί με τους παίκτες, θα πλήρωνα πρόστιμο 500 ευρώ», είπε ο Mourinho, μετά από μια στιγμή αμηχανίας. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει απαιτήσει να θεσπιστεί αυστηρός εσωτερικός κανονισμός, έτσι ώστε να μην ακούγονται κινητά τηλέφωνα στα αποδυτήρια. Στην αίθουσα Τύπου, πάντως, αυτό δεν ισχύει και έτσι ο «Mou» γλίτωσε το πεντακοσάρικο…

Δείτε το βίντεο με το πρωτοφανές -για τα δεδομένα του Mourinho- περιστατικό ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: