Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πατέρας σκότωσε τον 3χρονο γιο του, βάζοντάς τον στο πλυντήριο

Για το συγκλονιστικό τέλος του 3χρονου Μπαστιέν ευθύνεται ο ίδιος ο πατέρας του, ο οποίος τον έβαλε στο πλυντήριο με την δικαιολογία ότι ήθελε να τον τιμωρήσει για μια παιδική ανοησία που ο μικρός έκανε στο σχολείο.
Ρίγη ανατριχίλας έχει σκορπίσει στην Γαλλία, το συγκλονιστικό τέλος του μικρού Μπαστιέν από περιοχή στα βόρεια της χώρας, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά την μακάβρια «έμπνευση» που είχε ο ίδιος ο πατέρας του.
Ο τελευταίος τον μεταχειρίστηκε σαν…βρώμικο ρούχο και αφού τον έβαλε στο πλυντήριο, πάτησε κανονικά το κουμπί για να ξεκινήσει η…πλύση. Υποτίθεται ότι τον τιμωρούσε για κάτι που έκανε στο σχολείο, πιθανώς επειδή πέταξε στην τουαλέτα την ζωγραφιά ενός συμμαθητή του.
Όταν η μητέρα του, η Σαρλέν τον πήρε στα χέρια της, ο μικρός ήταν ήδη παγωμένος. Τότε έτρεξε στην Αλίς, την γειτόνισσά της, λέγοντας ψέματα πως ο μικρός έπεσε από τη σκάλα.
«Τον πήρα στην αγκαλιά μου, ήταν σαν διαλυμένη κούκλα. Αισθάνθηκα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του. Η μητέρα του δεν κουνιόταν…δεν καταλάβαινε ότι (ο μικρός) είχε πεθάνει» διηγείται συγκλονισμένη η γειτόνισσα.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Le Parisien, η 5χρονη αδερφή του Μπαστιέν, ήταν εκείνη που είπε την αλήθεια στους γείτονες. Τους διηγήθηκε πως ο μικρός «δεν ξύπνησε» όταν βγήκε από το πλυντήριο και το πιο συγκλονιστικό: ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άσπλαχνος πατέρας έβαζε τον αδερφό της για…πλύση.
Οι γείτονες θυμούνται ότι ο 33χρονος αντιμετώπιζε τον Μπαστιέν ως ανεπιθύμητο από όταν ήταν βρέφος, χωρίς να διστάζει π.χ. να τον αφήνει μόνο του στο περβάζι του παραθύρου.
Χθες και οι δυο γονείς βρισκόταν στην εισαγγελία της περιοχής.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: