Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αυγενάκης: 45.106 ατυχήματα με 4.590 νεκρούς και 56.235 τραυματίες μέσα σε 3 χρόνια!

«Με αφορμή την έβδομη ετήσια Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Οδικών Ατυχημάτων την Κυριακή, η σκέψη μας είναι κοντά στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στην άσφαλτο. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: στην Ελλάδα κατά την τριετία 2007-2009 σημειώθηκαν 45.106 ατυχήματα με 4.590 νεκρούς και 56.235 τραυματίες συνολικά (!), ώστε ανάγουν την οδική ασφάλεια σε θέμα μείζονος σημασίας"


Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ κ. Λευτ. Αυγενάκης και επισημαίνει:

Ευθύνη όλων μας, όχι μόνο της οργανωμένης Πολιτείας, είναι η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και της ασφάλειας των μετακινήσεων. Ο κάθε οδηγός μπορεί να βοηθήσει με τη συμπεριφορά του να γίνουν οι δρόμοι μας ασφαλέστεροι. Ταυτόχρονα, πέρα από τα αυστηρά νομοθετικά μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας, οφείλουμε ως χώρα να επενδύσουμε στη βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση της τεχνητής αστυνόμευσης και την οδική εκπαίδευση.
Ο αριθμός των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων πρέπει να μειωθεί άμεσα και μπορεί να μειωθεί με τη σύνεση και τη βοήθεια όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: