Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Επίσημα μέλος της ALDE η ΔΗΣΥ

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Δημοκρατική Συμμαχία στο συνέδριο του Κόμματος των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων, Δημοκρατών και Μεταρρυθμιστών (ELDR), που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες αυτές στο Παλέρμο της Ιταλίας, με θέμα: “Ενίσχυση του ενιαίου νομίσματος της Ευρώπης. Ποιο το μέλλον του ευρώ;”.

Η Δημοκρατική Συμμαχία πήρε μέρος με αντιπροσωπεία, της οποίας ήταν επι κεφαλής η πρόεδρος Ντόρα Μπακογιάννη και συμμετείχε σ΄αυτήν και ο ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης.

Όλοι οι εκπρόσωποι των Φιλελέυθερων της Ευρώπης εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τη Δημοκρατική Συμμαχία, την πρόεδρο και τα στελέχη της, υπογραμμίζοντας ότι οι θέσεις τους για την Ελλάδα και την οικονομική κατάσταση της χώρας είναι ξεκάθαρες, ρεαλιστικές και αποτελούν ένα ρεαλιστικό δρόμο για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης. Παράλληλα εκφράστηκε η ικανοποίηση για το ότι είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ένας ελληνικός πολιτικός φορέας μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή δυναμική στο φιλελέυθερο χώρο της Ελλάδας.

Στη διάρκεια του συνεδρίου, η Δημοκρατική Συμμαχία μετά την ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών και Μεταρρυθμιστών (ELDR), έγινε το 56ο μέλος της τρίτης μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης της Ευρώπης.

Τις εντυπώσεις κέρδισε η ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη και οι προτάσεις της για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, καθώς και την αποφυγή του ευρύτερου κινδύνου στην ευρωζώνη, ενώ ιδιαιτέρως θερμά έγινε αποδεκτή η εισήγηση του Θόδωρου Σκυλλακάκη, για την ένταξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο ELDR.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: