Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ALERT! Επιασαν τον Μάκη Ψωμιάδη στα Σκόπια!

Συνελήφθη πριν λίγο στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης.

Ο κατηγορούμενος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου (στημένα παιχνίδια).

Η σύλληψή του έγινε από τις αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων, ύστερα από συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών με την ελληνική πλευρά και συγκεκριμένα με την Ελληνική Αστυνομία και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

 Κρατείται και θα κινηθούν μέσω Ιντερπόλ οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Η σύλληψη του είχε χαρακτηριστεί «θέμα τιμής» για τους δικαστές. Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος μετά την πρώτη σύλληψη του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και κόντρα μεταξύ των δικαστών.

Ο Μάκης Ψωμιάδης εκμεταλλεύθηκε τη διχογνωμία εισαγγελέα και ανακριτή και αφού δεν προφυλακίστηκε, εξαφανίστηκε. Και –άγνωστο πως- κατάφερε ακόμη και να φύγει από τη χώρα.

Και έφτασε μέχρι τα Σκόπια, εκεί όπου το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου στις 14:00, ο καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου, συνελήφθη.

Τις χειροπέδες του πέρασαν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες της ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΥΠ. Μάλιστα, ήταν Έλληνες οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν και ειδοποίησαν τις σκοπιανές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: