Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ALTER - Οι εργαζόμενοι θα καταλάβουν και τα θέατρα του Γιαννίκου!

Οι εργαζόμενοι του Alter μετά τη συνέλευση που είχαν νωρίτερα κάνουν κατάληψη στον σταθμό και μπήκαν στη ροή και την κατέλαβαν και εμφάνισαν κάρτα για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για την κοροϊδία που υφίστανται εδώ και ενάμιση χρόνο.

Στις 5.27 οι εργαζόμενοι κατάφεραν να μπούν στην Ροή, μετά από 45' λεπτά "μάχης" , διέκοψαν το πρόγραμμα και έβγαλαν κάρτα που λέει:

"Οι εργαζόμενοι του ALTER δεν είναι είλωτες. Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ"

Πριν λίγο παραιτήθηκε ο Γιαννίκος από διευθύνων σύμβουλος του Alter ενώ οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε κατάληψη των θεάτρων του .

Πέντε εργαζόμενοι κοιμούνται, πλέον,  στο κανάλι μια και τους έκαναν έξωση από τα σπίτια τους!

Στη συνέλευση των εργαζομένων του Alter, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι ο Κ. Γιαννίκος έχει παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η παραίτηση του Γιαννίκου αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας που θα συνεδριάσει το ΔΣ του Alter. Τέλος, να σημειωθεί ότι αναζητείται ο Γ. Κουρής καθώς και η νομική σύμβουλος του καναλιού, αλλά δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν.

Ενδεικτικό της κατάστασης των εργαζομένων στο Alter και της ένδειας στην οποία έχουν περιέλθει είναι ότι 5 εργαζόμενοι του καναλιού κοιμούνται στο σταθμό επειδή τους έχει γίνει έξωση από τα σπίτια τους.

Οι εργαζόμενοι του Alter θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, οι οποίες θα πάρουν πιο δυναμικό χαρακτήρα και προς αυτή την κατεύθυνση μαθαίνουμε ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να καταλάβουν και τα θέατρα του Κ. Γιαννίκου.

Μετά τις εξελίξεις ορίστηκε για αύριο στις 8.00 το βράδυ ραντεβού του Διασωματειακού με τον Κ. Γιαννίκο. Ο τελευταίος σε επικοινωνία που είχε με τον γενικό διευθυντή του καναλιού, Βασ. Κοσμόπουλο διέψευσε ότι έχει παραιτηθεί!

Σε συμφωνία του γενικού διευθυντή με τους εργαζόμενους που έχουν καταλάβει τη ροή του καναλιού, αποφασίστηκε η κάρτα των εργαζομένων να «παίζει» πριν και μετά τις διαφημίσεις εν όψει του αυριανού ραντεβού, σε μια κίνηση καλής θέλησης από τους εργαζόμενους, ενώ δέχθηκαν την επιστροφή στις οθόνες του μαγνητοσκοπημένου προγράμματος.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν ότι την ώρα του ραντεβού, του Διασωματειακού με τον Κ. Γιαννίκο θα βρίσκονται στο κανάλι και αν δεν υπάρξει πρακτικά θετική εξέλιξη, αμέσως χωρίς άλλη προειδοποίηση θα κατεβάσουν τον διακόπτη!

Ο Κουρής, δημόσια ΔΕΝ παίρνει θέση ενώ ο Γιαννίκος πριν λίγα 24ωρα απολογήθηκε ενώπιον του 10ου ανακριτή, και αφέθηκε ελεύθερος. Κατηγορείται για τη μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, που αφορά το διάστημα Μάρτιος-Οκτώβριος 2011.

Ο ανακριτής και η εισαγγελέας έκριναν ότι στον κ. Γιαννίκο πρέπει να επιβληθεί μόνον ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιαννίκος: Η σύλληψη από το ΣΔΟΕ σφράγισε μια φρενήρη πορεία που ξεκίνησε από ένα δισκάδικο στα Εξάρχεια

 

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Κ. Γιαννίκο - με μαντήλι έκρυψε τις χειροπέδες...

 

 Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου ο Κ. Γιαννίκος





Δεν υπάρχουν σχόλια: