Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Κ. Γιαννίκο - με μαντήλι έκρυψε τις χειροπέδες...


Ο διευθύνων σύμβουλος του Alter, που συνελήφθη χθες για χρέη στο δημόσιο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον 10ο τακτικό ανακριτή.

Νωρίτερα, ο κ. Γιαννίκος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μη καταβολή ΦΠΑ στο δημόσιο. 

Με ένα μεγάλο μαντήλι προσπάθησε να κρύψει τις χειροπέδες που του είχαν βάλει ενώ προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό του από τους φωτογράφους...

Η κατηγορία αφορά στη μη απόδοση ΦΠΑ συνολικού ποσού 1,2 εκατ. ευρώ, για το διάστημα Ιανουαρίου έως και Οκτωβρίου του 2011.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Ηλία Αναγνωστόπουλο, ο επιχειρηματίας δεν έπρεπε να συλληφθεί καθώς για την υπόθεση του ALTER, έχει ξεκινήσει η διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Το κανάλι φέρεται να έχει βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις, ύψους 380 εκ. ευρώ και μακροπρόθεσμες ύψους 170 εκατ. ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Γιαννίκος: Η σύλληψη από το ΣΔΟΕ σφράγισε μια φρενήρη πορεία που ξεκίνησε από ένα δισκάδικο στα Εξάρχεια


Τον περασμένο Αύγουστο, με απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο κίνησε τη διαδικασία για την υπαγωγή του καναλιού στο άρθρο 99.

Δεν υπάρχουν σχόλια: