Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Οι χρήστες Android σερφάρουν σε επικίνδυνες ιστοσελίδες!

Image representing Android as depicted in Crun...Image via CrunchBaseΈρευνα έδειξε οτι οι χρήστες Android επιλέγουν να ψάχνουν πληροφορίες και υλικό σε πιο επικίνδυνες ιστοσελίδες σε σχέση με αυτές που μπαίνουν οι χρήστες iOS συσκευών.

Συγκεκριμένα οι χρήστες Android μπαίνουν έξι φορές περισσότερο σε ιστοσελίδες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα ασφαλείας στη συσκευή τους στην προσπάθειά τους να βρουν «παράνομο» περιεχόμενο όπως δωρεάν εφαρμογές και άλλα.

Σίγουρα το γεγονός αυτό δεν προκαλεί έκπληξη μιας και οι χρήστες των iOS συσκευών διακατέχονται από ένα συναίσθημα σχέσης με το εμπορικό σήμα και ένα μεγάλο ποσοστό αγοράζουν εφαρμογές της εταιρείας από το App Store και δεν μπαίνουν σε άλλες ιστοσελίδες με δωρεάν εφαρμογές όπως συμβαίνει με τους χρήστες Android.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: