Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τοκογλύφοι...επενδύουν στο Ηράκλειο!

Πόλεμος συμφερόντων έχει ξεσπάσει στο Ηράκλειο, με τα ενεχυροδανειστήρια να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο και τους τοκογλύφους να στήνουν πάρτι, με την απελπισία του κόσμου.
Σαν τα μανιτάρια ...ξεφυτρώνουν τα ενεχυροδανειστήρια στο Ηράκλειο. Μια διαπίστωση πολύ εύκολη, αρκεί να κάνει μια βόλτα τόσο στο κέντρο, όσο και πιο περιφερειακά στην πόλη για να δει ότι παντού οι τοκογλύφοι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους! Γιατί συνήθως- όχι σε όλες τις περιπτώσεις- ενέχυρο και τοκογλύφοι συνδέονται άρρηκτα και αλοίμονο σε αυτόν που θα μπλέξει στα δίχτυα τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CRETEPLUS, το θέμα ενεχυροδανειστήριο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού πλέον στην πόλη μας, έρχονται και επενδύουν άτομα και από την υπόλοιπη Ελλάδα! Το τελευταίο διάστημα ήρθε άτομο από τη Βόρεια Ελλάδα για να επενδύσει στο Ηράκλειο, ανοίγοντας μάλιστα δύο ...γραφεία!

Όπως αποκαλύπτει άτομο από το φιλικό του περιβάλλον, τις επιχειρήσεις του σκοπεύει να τις διατηρήσει για ένα χρόνο ή δύο το πολύ και έπειτα θα τις μεταφέρει αλλού! Αυτό είναι - όπως φαίνεται -το διάστημα που χρειάζεται κάποιος για να "θησαυρίσει"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: