Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΓΑΠ

George Papandreou Minister of Foreign Affairs ...Image via WikipediaΕπιτέλους: Παραιτείται σε λίγο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο δημοσιογράφος των "Νέων"  και του STAR  Γιώργος Παπαχρήστος με εξαιρετικές διασυνδέσεις στη κυβέρνηση είπε πριν λίγο ότι η απόφαση πάρθηκε και ότι από τους δύο διαδόχους που εμφανίζονται (Βενιζέλος και Λοβέρδος) ο Βενιζέλος είναι αυτός που έχει το προβάδισμα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρει ότι μετά το υπουργικό συμβούλιο, και ΠΡΙΝ τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας  ο Παπανδρέου θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα υποβάλει την παραίτησή του.

Ο Σταμάτης Μαλέλης με σωστή πληροφόρηση  από την κυβέρνηση αλλά και από την Δημοκρατική Αριστερά μίλησε για την "ταπεινωτική εμφάνιση" για την Ελλάδα που έκαναν οι Μέρκελ και Σαρκοζί και σε συνομιλία μαζί του η Άννα Νταλάρα δήλωσε ότι 'Ματώσαμε για την 6η δόση" και ότι "ο πρωθυπουργός έχασε την ψυχραιμία του"

Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης συναντήθηκαν με τον Μόσιαλο και ο Μαλέλης αποκάλυψε ότι στον "πρωϊνό καφέ" ΔΕΝ παραβρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός ΔΕΝ εμπιστεύεται τον... εκπρόσωπό του!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: