Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σκυλακάκης: Κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης

Ο ευρωβουλευτής και μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θόδωρος Σκυλακάκης με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εδώ και πολλούς μήνες προειδοποιούσα, αναλαμβάνοντας το αντίστοιχο κόστος, ότι η πραγματική επιλογή που είχαμε μπροστά μας είναι ευρώ ή δραχμή και ότι η αποτυχία εφαρμογής του προγράμματος, θα οδηγούσε την Ελλάδα εκτός ευρώ και σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Η κυβέρνηση με την ανικανότητά της, η αξιωματική αντιπολίτευση με τη φενάκη της επαναδιαπραγμάτευσης και ο ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως) και το ΚΚΕ(λιγότερο), που επί μήνες ωθούν τη χώρα στο κοινωνικό χάος, υπονόμευσαν την εφιαλτικά δύσκολη προσπάθεια που αναπόφευκτα αναγκάζεται να κάνει ο ελληνικός λαός. Υπονόμευσαν τη διεθνή θέση της χώρας, τις όποιες διαπραγματευτικές δυνατότητες είχαμε, το ηθικό του ελληνικού λαού και την κοινωνική συνοχή. Σήμερα φτάσαμε στο τέλος του δρόμου. Κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις (όσες τουλάχιστον θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη), πρέπει να αποφασίσουν αν θα αναλάβουν την ευθύνη της διάσωσης της χώρας, σχηματίζοντας άμεσα μια κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης, απορρίπτοντας οριστικά το δημοψήφισμα και υπερψηφίζοντας πριν οδηγηθεί η χώρα στις εκλογές, την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου οποία καλώς ή κακώς είναι πλέον η μόνη που μπορεί να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ. Οτιδήποτε άλλο οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα στην καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: