Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για μία μεζονέτα της Δ. Λιάνη

Ανεστάλη η διαδικασία πλειστηριασμού που είχε βγει μία από τις μεζονέτες που κατασκευάστηκαν στον χώρο που κάποτε βρισκόταν η περίφημη «ροζ βίλα» που κατοικούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την σύζυγο του Δήμητρα Λιάνη.
 
Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, αλλά τελικά ανεστάλη. Η υπόθεση αφορά την αντιδικία της χήρας του πρώην πρωθυπουργού με Μη Κυβερνητική Οργάνωση σχετικά με χρέη από χρήση ακινήτου της οργάνωσης.

Η κ. Λιάνη φέρεται να χρωστά στην ΜΚΟ «Χριστιανική Ένωση Νεανίδων», που είναι και ο επισπεύδων του πλειστηριασμού, ποσό περίπου 26 χιλιάδων ευρώ από μισθώματα που αμέλησε να καταβάλει όταν κατοικούσε σε ακίνητο της οργάνωσης.

Ο πλειστηριασμός που ανεστάλη αφορούσε μία από τις έξι μεζονέτες που με αντιπαροχή κατασκευάστηκαν στην θέση της βίλας της οδού Αγράμπελης.

Το επίδικο ακίνητο είναι τετραώροφο, συνολικού εμβαδού 467 τετραγωνικών, για το οποίο η τιμή εκκίνησης είναι για το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο αντίδικων πλευρών και να έχει επιτευχθεί διακανονισμός για την καταβολή των οφειλομένων μισθωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: