Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Βασίλης Λιάτσος: Οι λόγοι αποχώρησής του απ’ το “Μες στην καλή χαρά”

Από το πρωί του Σαββάτου, που ανακοινώθηκε από τα χείλη της Ναταλίας Γερμανού ότι ο Βασίλης Λιάτσος αποχώρησε από την εκπομπή “Μες στην Καλή Χαρά”, ακούστηκαν διάφορες φήμες για τους λόγους “φυγής” του.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, που βρέθηκε ως καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα”, ο γιος του Αιμίλιου Λιάτσου έστειλε ένα mail στους γερμανούς ιθύνοντες του σταθμού λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στην εκπομπή.

Ο λόγος; Με βάση το ρεπορτάζ του γνωστού τηλεκριτικού, ο Βασίλης είχε προβλήματα με τους ανθρώπους της εκπομπής που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, όσο και με την παραγωγή, κι γι’ αυτό το λόγο αναγκάστηκε να φύγει.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός διεκδικούσε μία ενότητα στην εκπομπή, όπως κατέχουν όλοι οι υπόλοιποι και η ευκαιρία δεν του δόθηκε ποτέ. Έτσι, ήταν πολύ δυσαρεστημένος γιατί δεν είχε συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή.

Πάντως οι σχέσεις του με την Ναταλία Γερμανού παραμένουν άψογες. Αναμένουμε το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Λιάτσου!

ourgreektv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: