Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΕΘΝΙΚΗΣ - Σάντος: «Απεχθανόμαστε την ήττα»

 Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Φερνάντο Σάντος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ρώσους στάθηκε στην βελτίωση που έδειξε η ομάδα του στο β΄ ημίχρονο, αλλά και στο γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρέμεινε αήττητο για ένα ακόμα παιχνίδι.

«Αυτό που με ικανοποίησε αρκετά είναι το γεγονός ότι στο β ημίχρονο ήμασταν η γνωστή ομάδα, με καλά αμυντικά στοιχεία και κάναμε κάτι καλό στην επίθεση. Μπορούμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφερόμενος στην απόδοση του Χοσέ Χολέμπας, ο Σάντος δήλωσε ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του. «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το ποδοσφαιριστή. Δεν γνωρίζει ακόμα την γλώσσα, δεν γνώριζε καλά τους συμπαίκτες του και δεν ήταν εξοικειωμένος με τους αυτοματισμούς μας σε άμυνα και επίθεση. Απέδειξε ότι μπορούμε να τον υπολογίζουμε στο μέλλον», επεσήμανε.

Ο τεχνικός της Εθνικής μας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αήττητο σερί της ομάδας, που… αισίως έφθασε τα 17 παιχνίδια. «Είναι πολύ σημαντικό, όμως το βασικό είναι ότι από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο ξέρουμε πως εκπροσωπούμε την Ελλάδα. Με τον ίδιο τρόπο βλέπουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλαμε να δούμε κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας, όμως φορώντας το εθνόσημο θέλουμε να δείξουμε και ένα καλό πρόσωπο. Απεχθανόμαστε την ήττα. Δυστυχώς. Σήμερα δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, όμως είναι πολύ σημαντικό να περνάμε αυτά που θέλουμε χωρίς να χάνουμε», υπογράμμισε.

Τέλος, ο Σάντος ευχαρίστησε και τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο «Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι «η βοήθειά του είναι πάντα πολύτιμη».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Με δύο πρόσωπα η ΕΘΝΙΚΗ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: