Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Δ. Χριστόφιας: Υπαναχώρηση των τουρκοκυπρίων από συμφωνίες

Η τουρκοκυπριακή ηγεσία έχει υπαναχωρήσει από συγκλίσεις οι οποίες έχουν επιτευχθεί σε κρίσιμα κεφάλαια του Κυπριακού κατήγγειλε την Παρασκευή το βράδυ ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, προσθέτοντας ότι παράλληλα υποβάλει θέσεις και προτάσεις οι οποίες εκφεύγουν της συμφωνημένης βάσης.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ολόκληρο τον κυπριακό λαό, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους ότι παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο στόχο για λύση του Κυπριακού. Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο στόχο για αποτίναξη της κατοχής και επανένωση της πατρίδας και του λαού μας» πρόσθεσε μιλώντας σε εκδήλωση.

«Η σημερινή τουρκική ηγεσία συμπεριφέρεται με επιθετικότητα και προκλητικότητα, ενώ με δηλώσεις της αναιρεί τη βάση λύσης και ακυρώνει κάθε προσπάθεια για πρόοδο» υπογράμμισε ο κ. Χριστόφιας.
Ο κύπριος πρόεδρος πρόσθεσε ότι «όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, όσες απογοητεύσεις και αν συναντούμε, δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστούμε με την ιδέα της διχοτόμησης, με την ιδέα του οριστικού ξεπουλήματος της μισής μας πατρίδας στην Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: