Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Σε μια καλοστημένη "δεξιά παγίδα" έπεσε ο Χρυσοχοΐδης και αποδοκιμάστηκε έντονα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Image via Wikipedia
Σε μια καλοστημένη "δεξιά παγίδα" έπεσε ο ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που αποδοκιμάστηκε έντονα στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Είναι η πρώτη φορά που η Δεξιά χρησιμοποιεί ένα κλάδο επαγγελματιών για να προωθήσει την πολιτική της, γεγονός που δείχνει αλλαγή πλεύσης της Ν.Δ. που δημιουργεί τις δικές της "ομάδες κρούσης" αλά ΠΑΜΕ και ΚΚΕ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την ομιλία του δέχθηκε επικρίσεις απο παρευρισκόμενους, ωστόσο συνέχισε να μιλά παρά τις αποδοκιμασίες που ακούγονταν συνεχώς από το ακροατήριο, μέχρι που κάποιοι κινήθηκαν εναντίον του εκφράζοντας σε έντονο ύφος διαμαρτυρίες για την πολιτική της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Γιώργος Τσακίρης παρενέβη προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, αν και παραδέχτηκε ότι «ο ξενοδοχειακός κόσμος είναι πια αγανακτισμένος και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια».

Και είναι δυσαρεστημένοι οι ξενοδόχοι που έμαθαν πολλά χρόνια να ζουν, προκλητικά μερικοί, με τις επιδοτήσεις του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να έχουν υπουργούς "υπό τις διαταγές τους" και στο όνομα  της προσφοράς τους στην οικονομία (όπως και οι εφοπλιστές) να χρησιμοποιούν την μαύρη εργασία, να εκμεταλλεύονται τις χαλαρές εργασιακές σχέσεις και να απολύουν χωρίς αποζημιώσεις... Είναι οι ίδιοι ξενοδόχοι που ξεπουλάνε στους ξένους τον τουρισμό μας σε εξευτελιστικές τιμές και χαρατσώνουν τους Έλληνες που.. τολμούν να κάνουν διακοπές στη χώρα τους....

Ο Χρυσοχοϊδης και η τρικομματική κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι και οι κύριοι του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου είναι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην χρεωκοπία με τα χαριστικά δάνεια και τις προκλητικές φοροαπαλλαγές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: