Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ: Δίνει μάχη για τη ζωή της...

ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ, ΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ
Ένα όνειρο ζωής που εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Το απίστευτο ατύχημα με θύμα την αδελφή της Ολγας Φαρμάκη, τη Γωγώ, έχει συγκλονίσει τη showbiz, αφού ο ανθρώπινος νους δύσκολα μπορεί να χωρέσει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα μπορούν να ανατραπούν και οι ανέμελες καθημερινές στιγμές να καταλήξουν σε μια απίστευτη τραγωδία.

Μια νέα κοπέλα, γεμάτη όρεξη για ζωή και δημιουργία, έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να κατακτήσει το όνειρο, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με ένα ολέθριο «παιχνίδι» της μοίρας.

«Ενα πανέμορφο κορίτσι, ταλαντούχο, με πολλά όνειρα και όρεξη για δουλειά». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν οι φίλοι και οι κολλητοί της τη Γωγώ Φαρμάκη. Μια κοπέλα που ξεκίνησε από την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Αγρίνιο, ήρθε στην πρωτεύουσα και σχεδόν αθόρυβα, χωρίς να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα και τις γνωριμίες της αδελφής της μπήκε στον χώρο της showbiz. Η Γωγώ δεν επέλεξε το μόντελινγκ όπως η πανέμορφη αδελφή της, αλλά προτίμησε την υποκριτική, που ήταν και η μεγάλη αγάπη της.


ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ
Από τα σχολικά της χρόνια ακόμα είχε διαφανεί η κλίση της προς την Τέχνη. Είχε καταφέρει μάλιστα να επιλεγεί στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του δήμου, με την οποία συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ. Τελειώνοντας το Λύκειο ήρθε στην Αθήνα και παρ’ ότι πέρασε στα ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Λογιστικής, όπου και φοίτησε κανονικά, έδωσε παράλληλα εξετάσεις σε δραματική σχολή. Οταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, συνειδητοποίησε ότι τα δεδομένα στον χώρο που επέλεξε κάθε άλλο παρά εύκολα είναι.

«ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑΝ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΑ»
«Τα πράγματα στην υποκριτική είναι δύσκολα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «Espresso». «Γι' αυτό και δουλεύω σαν ταξιθέτρια. Θέλω πολύ να ασχοληθώ με την τηλεόραση ή το θέατρο. Λατρεύω και τον κινηματογράφο, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα να πετύχεις ως ηθοποιός στο σινεμά. Με έχουν απορρίψει σε αρκετές οντισιόν».

Παρ' όλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω. «Θα κάνω την προσπάθειά μου» μας είχε δηλώσει. «Οσοι προσπαθούν, στο τέλος τα καταφέρνουν» κατέληξε. Και όντως, τα κατάφερε τελικά, λίγο καιρό αργότερα, να κερδίσει με το σπαθί της έναν ρόλο στην καθημερινή πετυχημένη σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης».

Ομως, εκείνη δεν ησύχασε, αφού ήθελε κάτι παραπάνω. Και αυτό ήταν να συνεχίσει τις σπουδές της στην υποκριτική στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην καλύτερη σχολή του χώρου, στη Νέα Υόρκη. Γι’ αυτό άλλωστε αποταμίευε τα χρήματά της. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα κορίτσι που δούλευε πολλές ώρες προκειμένου να μην είναι βάρος στην αδελφή της και κυρίως στην οικογένειά της. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα εργαζόταν παράλληλα με τη δουλειά της στην τηλεόραση και στην υποδοχή του γνωστού καφέ «Rich» της Γλυφάδας, για να συμπληρώνει το εισόδημά της.  

Η ΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ λίγες ώρες πριν την τραγωδία
Τίποτε δεν προμήνυε το απίστευτο δράμα που θα συνέβαινε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Λίγες ώρες προτού η Γωγώ Φαρμάκη βρεθεί στην εντατική του ΝΙΜΙΤΣ μοιραζόταν άκρως ευτυχισμένες στιγμές με την αδελφή της Ολγα στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της.

Από τις έντεκα το πρωί της Πέμπτης μέχρι αργά το βράδυ σε σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών η Ολγα Φαρμάκη και ο ράπερ Lava γύριζαν το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού τους «Ως τα μεσάνυχτα» σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαυρομούστακου. Η Γωγώ ήταν συνέχεια δίπλα στην αδελφή της βοηθώντας την στο μακιγιάζ και με τα ρούχα και δίνοντάς της πολύτιμες συμβουλές παράλληλα για τις κινήσεις της μπροστά στις κάμερες. Αλλωστε, η Γωγώ ως ηθοποιός μπορούσε να γνωρίζει κάτι παραπάνω.

Στο συγκεκριμένο κλιπ η Ολγα Φαρμάκη εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ, με καυτά εσώρουχα και τη σαμπάνια να ρέει άφθονη στη σουίτα του ξενοδοχείου, όπως απαιτούσε το σενάριο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΛΟΥΠΑΣ
Μαζί της παίζουν ο ράπερ Lava και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης σε ρόλο room service. Η υπόθεση εξελίσσεται σε δύο παράλληλες δράσεις, με τη σέξι τραγουδίστρια ντυμένη με ρούχα δεκαετίας του '70 να αναζητεί το άλλο της μισό τραγουδώντας για την αγάπη τους

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ξημερώματα Παρασκευής μετά τις 05.00, λίγες ώρες αφού είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, στο Παλαιό Φάληρο, στο σπίτι που εδώ και πέντε μήνες είχε νοικιάσει η Γωγώ Φαρμάκη και αρκετές φορές φιλοξενούσε και την αδελφή της συνέβη κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους. Ο σύντροφος της Ολγας, ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας άθελά του έγινε πρωταγωνιστής ενός δράματος. Βρισκόταν και αυτός στο σπίτι και όταν έβγαλε το περίστροφό του (διαθέτει για ασφάλεια άδεια οπλοφορίας) και το ακούμπησε στο τραπέζι, αυτό εκπυρσοκρότησε. Η σφαίρα βρήκε τη Γωγώ Φαρμάκη που βρισκόταν ακριβώς μπροστά του. Η αδελφή της Ολγα βρισκόταν στον κάτω όροφο και ακούγοντας τον πυροβολισμό, ανέβηκε και αντίκρισε την αδελφή της αναίσθητη και πλημμυρισμένη στα αίματα...
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ESPRESSO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ: Κέρδισε την μάχη -Την Δευτέρα βγαίνει από την εντατική

Δεν υπάρχουν σχόλια: