Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κατάληψη στο γραφείο του Π. Κουκουλόπουλου από μέλη της ΠΟΕ- ΟΤΑ

Κατάληψη στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πάρι Κουκουλόπουλου πραγματοποιούν εργαζόμενοι της ΠΟΕ- ΟΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ζητώντας συνάντηση με τον νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Τάσο Γιαννίτση.

Ζητήματα αιχμής για την ομοσπονδία των εργαζομένων στην Tοπική Aυτοδιοίκηση είναι η εργασιακή εφεδρεία, οι ιδιωτικοποιήσεις, κυρίως στις υπηρεσίες καθαριότητας και η εφαρμογή του νέου μισθολογίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η ΠΟΕ- ΟΤΑ στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και στην απειλή – που όπως λένε προέρχεται από την προσπάθεια της κυβέρνησης – να αναληφθεί από ιδιωτικές εταιρείες.

Στο γραφείο του κ. Κουκουλόπουλου βρίσκονται – σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ – περί τα 70 άτομα ενώ αναμένεται έξω από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών να συγκεντρωθούν και άλλοι εργαζόμενοι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι με απόφασή της, ήδη η ΠΟΕ- ΟΤΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας των εργαζομένων των Συνδέσμων Διαχείρισης Απορριμμάτων όλης της χώρας για σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: