Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΚΚΕ: «Άθλιο παζάρι» - Κουβέλης: «Απαράδεκτα και προσβλητικά»

KKE-rally-2008Image via Wikipedia«Απαράδεκτο και κατάπτυστο», χαρακτηρίζει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, «το άθλιο παζάρι που παίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Καρατζαφέρης μπροστά στα μάτια του λαού, εκβιάζοντάς τον με πρόσχημα την έκτη δόση» και προσθέτει ότι το ΚΚΕ απαιτεί αμέσως εκλογές και σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Το ΚΚΕ, επαναλαμβάνει ότι «δεν πήγε και ούτε πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία συνάντηση πολιτικών αρχηγών που συζητά ή επικυρώνει τη διαμόρφωση κυβέρνησης για να οδηγήσει δεμένο το λαό στην ανεξέλεγκτη πτώχευση που του φέρνουν».

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

«Το κυβερνητικό σχήμα είναι ήδη υπονομευμένο από τους τακτικισμούς του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά σχολίασε ο Φώτης Κουβέλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεκαθάρισε ότι «μόνη λύση είναι οι εκλογές» ενώ χαρακτήρισε «απαράδεκτα και προσβλητικά τα όσα συνέβησαν στην προεδρία της Δημοκρατίας», τα οποία «μαρτυρούν απειλή για κρίση της ίδιας της Δημοκρατίας»

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: