Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου ζητά παραιτήσεις υπουργών

George Andreas Papandreou, Greek politician.Image via WikipediaΟ  Παπανδρέου ζητά παραιτήσεις υπουργών σύμφωνα στην έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που θα γίνει σε λίγο
 
 Ψυχραιμία τηρείται στο πρωθυπουργικό επιτελείο... Δεν σκεφτεται την παραίτηση ο Γ. Παπανδρέου

 Να αναλάβει τις ευθύνες του ζητά από τον πρωθυπουργό ο Τ. Χυτήρης

 Ο Απ. Κακλαμάνης σε δηλώσεις του τονίζει: «Δεν κάνει να σφαχτούμε... Έχει ξανασυμβεί σε αυτόν τον τόπο»

Ο Μ. Ανδρουλάκης από την πλευρά του λέει: Ας έρθουν όλοι στα συγκαλά τους τις επόμενες ώρες

"Ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν", παρατήρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Λιντζέρης σε δηλώσεις του έξω από τη Βουλή, καλώντας τον να δρομολογήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για ομαλές πολιτικές εξελίξεις.

Οι εμπνευστές του δημοψηφίσματος είναι υπόλογοι, υπογράμμισε ο κ. Λιντζέρης στην αιχμηρή δήλωσή του. Το αίτημα διακυβέρνησης είναι περισσότερο εμφανές, η χώρα δεν μπορεί χωρίς κεντρική διεύθυνση, πρόσθεσε και τόνισε την ανάγκη οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Ο κ. Λιντζέρης χαρακτήρισε επιτακτική και αναγκαία τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να δρομολογήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται στο Καταστατικό του Κινήματος για ομαλές πολιτικές εξελίξεις. Ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν, κατέληξε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: