Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αψίδα θριάμβου!


Τιτάνας ο Θρύλος στη Μασσαλία, τεράστια νίκη 1-0 και αγκαλιά με την πρόκριση στους 16!

Απίστευτη νίκη για τους άσους του Βαλβέρδε

Τεράστια νίκη στη Γαλλία για τον Ολυμπιακό επί της Μαρσέιγ με τη γκολάρα του Γιάννη Φετφατζίδη στο 82 κι αυτό το ιστορικό 1-0, η τρίτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον φέρνει μια ανάσα από την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης ενώ μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την τρίτη θέση του Γιουρόπα...

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε το χρυσό τρίποντο και σε συνδυασμό με τη νίκη της Άρσεναλ επί της Ντόρτμουντ, βλέπει Ευρώπη και μετά το χειμώνα. Και κρατάει στο χέρι της τη δεύτερη θέση του ομίλου με νίκη επί της Άρσεναλ στο Φάληρο την τελευταία αγωνιστική, με τους Άγγλους αδιάφορους αφού είναι σίγουρα πρώτοι.

Η βαθμολογία: Άρσεναλ 11, Μαρσέιγ 7, Ολυμπιακός 6, Ντόρτμουντ 4. Και η Ντόρτμουντ που υποδέχεται την Μαρσέιγ στη Γερμανία, θα πάει για νίκη ώστε να μη μείνει τελευταία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: