Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Λογοκρισία: Το θράσος περισσεύει στην κα Εύα Καϊλη.

Το γράψαμε πρώτοι και επιβεβαιωθήκαμε: Το θράσος περισσεύει στην κα Εύα Καϊλη.

Έτσι με την δημοσιότητα που πήρε η καταγγελία της Ιωάννας Δεμεντή που την μπλόκαρε μόλις της έκανε κριτική η βουλευτής που με τα καμώματά της αναστάτωσε  την πολιτική ζωή της χώρας, έστειλε  απάντηση .

Μόνο που δεν την έστειλε στον πρώτη καταγγέλλουσα ούτε στο mediacopy  που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις μεθόδους της αλλά σε αυτούς που ...αναδημοσίευσαν το ρεπορτάζ.

Διαβάστε τι γράφει:


«Μπορειτε να μπειτε και να δειτε αν υπαρχει ή οχι σκληρη κριτικη στην σελιδα μου..
Αφαιρουνται σχολια προσβλητικα, απειλητικα, εκβιαστικα ή υποτιμητικα, που το υφος και ηθος τους προσβαλει τον δημοσιο διαλογο που επιδιωκω εδω και χρονια οπως και οσους συμμετεχουν σε αυτον, και ουδεις νομιζω μπορει να αμφισβητησει.
Η κατασκευη ψευτικων λογαριασμων με μοναδικο στοχο την συκοφαντικη δυσφημηση μου, ειναι αυταποδεικτη οπως μπορειτε να δειτε σε φωτογραφιες που ανεβασα πριν λιγες ωρες στο twitter.
Γνωριζω πως ενοχληθηκαν πολλοι απο την επιστολη μου, οταν ξεκαθαριζα πως αν δεν προχωρουσε η κυβερνηση ενοτητας και αν δεν αποσυροταν το δημοψηφισμα δεν θα παρειχα ψηφο εμπιστοσυνης, και ειχα μιλησει για την επιθεση και τις απειλες που αναμενα να κλιμακωθουν ηδη απο την Παρασκευη.
Οποιος θελει να εκφραζεται ετσι, μπορει να το κανει οπουδηποτε αλλου στο διαδικτυο, αλλα παντως οχι στην δικη μου σελιδα. Ευχαριστω για την κατανοηση.»
Εύα Καϊλή
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄Θεσσαλονίκης

Και η απάντησή μας:

Το σχόλιο της Ιωάννας Δεμεντή , όπως και η καταγγελία της ήταν επώνυμη και όχι ανώνυμη και δεν έγινε χρήση ψεύτικου λογαριασμού. και αυτό το ξέρει καλά η κα Καϊλή.

Το θράσος της επιβεβαιώνεται στην τελευταία παράγραφο όπου με το γνωστό ύφος της λέει "Οποιος θελει να εκφραζεται ετσι, μπορει να το κανει οπουδηποτε αλλου στο διαδικτυο, αλλα παντως οχι στην δικη μου σελιδα"

Και το σίγουρο είναι ότι ο Λαός της Θεσσαλονίκης, όπου εκλέγεται η χαριτόβρυτος κυρία Καϊλή  θα πράξει το καθήκον του και στις εκλογές που έρχονται θα την μαυρίσει για να έχει άφθονο χρόνο να λογοκρίνει μηνύματα - αν μέχρι τότε ασχοληθούν και άλλοι μαζί της... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
ΘΡΑΣΟΣ: Η Εύα Καϊλή μπλοκάρει στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια: