Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Υπερασπίστηκε την σχέση της με τον υιό Καντάφι και.. απολύθηκε!

Η πανέμορφή Βανέσα Χέσλερ, έζησε μία ερωτική ιστορία με τον γιο του Καντάφι, Μουατασίμ, που βρήκε τον θάνατο μαζί με τον πατέρα του και θάφτηκε μαζί του σε άγνωστη τοποθεσία.

Η κ. Χέσλερ ήταν μία μόνο κοπέλα από το "χαρέμι" του playboy Μουατασίμ και λέγεται ότι την έλουζε στα δώρα όσο ήταν μαζί. Η σχέση του με την 23χρονη ιταλοαμερικανή κράτησε τέσσερα χρόνια και η ίδια μίλησε γι' αυτήν πρόσφατα στο Diva e Donna.

"Η οικογένεια Καντάφι δεν είναι όπως την περιγράφουν. Είναι φυσιολογικοί άνθρωποι" ανέφερε ενώ για τον Μουατασίμ είπε ότι "δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του αφού ξέσπασε η επανάσταση". "Η σχέση μας ήταν παθιασμένη" κατέληξε.

Αυτά της τα λόγια όμως την έφεραν στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής ενώ μεγάλη εταιρειά τηλεπικοινωνιών που την είχε επιλέξει για να την εκπροσωπήσει ακύρωσε τη συμφωνία. "Οι σχέσεις είναι κάτι προσωπικό. Ωστόσο δεν μπορούμε να δεχτούμε τα σχόλιά της για την σύγκρουση στη Λιβύη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το μοντέλο είχε συμμετάσχει στο τελευταίο ντεφιλέ της Prada, ενώ μέσα στην χρονιά θα παίξει σε ιταλική ταινία με τον τίτλο "Σταχτοπούτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: