Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Θα τον άφηναν στον τόπο για την τιμή της αδερφής τους

Τον έκαναν «μαύρο» στο ξύλο για να ξεπλύνουν την τιμή της αδερφής τους! Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στην πλατεία των Λιονταριών.

Οι δράστες, τα πέντε αδέρφια ενός κοριτσιού από τα Χανιά, πήγαν στο Ηράκλειο όπου μένει το 17χρονο θύμα και αφού τον εντόπισαν, στη συνέχεια του επιτέθηκαν χτυπώντας τον άσχημα στο κεφάλι, γιατί είχε ερωτική σχέση με την αδερφή τους, κάτι που τους έβρισκε αντίθετους.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, με τον ανήλικο να έχει πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και να σφαδάζει από τους πόνους και τους δράστες να το βάζουν στα πόδια αφήνοντάς τον αβοήθητο.

Κάποιοι από τους περαστικούς ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματισμένο 17χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πέντε δράστες, παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να διαφύγουν τη σύλληψη, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν λίγα λεπτά αργότερα από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ωστόσο, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στους άνδρες της αστυνομίας. Επίσης, παραμένει άγνωστο αν ο νεαρός θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: