Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Έφηβοι και διαδίκτυο - Τι να κάνετε για να μην είναι πολλές ώρες το παιδί σας στο διαδίκτυο;

Τα τελευταία χρόνια με την ραγδαία αύξηση του διαδικτύου, πολλοί γονείς αναζητούν ιδέες για το πώς θα καταφέρουν να πείσουν...
τα παιδιά τους, κατά κάποιον τρόπο, να μην είναι πολλές ώρες πάνω από έναν υπολογιστή. Οι έφηβοι στη σημερινή εποχή, γαντζώνονται κυριολεκτικά στον υπολογιστή, ενώ πριν από δέκα χρόνια για παράδειγμα, έκανα το ίδιο και με την τηλεόραση.

Ένας πολύ σημαντικός λόγος, είναι τα socia networks, το facebook και το twitter, αλλά περνούν και πολλές ώρες σε διάφορα chat και forums (χώροι το διαδικτύου όπου γίνονται διάφορες συζητήσεις). Πολλές φορές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, για να κατεβάσουν παιχνίδια, τραγούδια και άλλα πράγματα, που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, αφού οι ιστοσελίδες στις οποίες μπαίνουν, είναι άγνωστες σε αυτούς, αλλά πολύ περισσότερο και στους γονείς. Αυτές οι ώρες που σπαταλούν τα παιδιά στο διαδίκτυο, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα είδος εθισμού.

Αν σε έναν έφηβο του αρέσει να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια, αυτό μπορεί να γίνει, χωρίς απαραίτητα να είναι μόνος του. Αν βλέπετε πως δεν βγαίνει από το σπίτι για βόλτες με φίλους ή κάθεται στο διαδίκτυο περισσότερο από 25 ώρες την εβδομάδα, ίσως και να σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: