Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης Εργασίας στον ΟΤΕ

Με καθυστέρηση αρκετών μηνών, εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας των διαπραγματεύσεων μεταξύ της διοίκησης του ΟΤΕ και του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων, την ΟΜΕ-ΟΤΕ, υπογράφηκε σήμερα η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η οποία είχε συμφωνηθεί στην τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων η σύμβαση προβλέπει:

- Εξασφάλιση της απασχόλησης για το τακτικό προσωπικό του ΟΤΕ, καθώς η εταιρεία δεσμεύτηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε απολύσεις για οικονομοτεχνικούς λόγους, ούτε θα επιβάλλει εκ περιτροπής εργασία κατά τη διάρκεια ισχύος της Συλλογικής Σύμβασης.

- Μείωση κόστους προσωπικού. Συγκεκριμένα, οι μισθολογικές βαθμίδες θα είναι μειωμένες κατά 12% το 2012, κατά 11% το 2013 και κατά 10% το 2014 έναντι των σημερινών και επανέρχονται στα σημερινά επίπεδα από 1.1.2015.

- Μείωση εβδομαδιαίου ωραρίου απασχόλησης, το οποίο διαμορφώνεται σε 35 ώρες εβδομαδιαίως κατά την τριετία 2012-2014.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: