Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

"ΛΟΥΚΕΤΟ" στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ από τον Γιαννίκο


ΑΛΛΟ ΕΝΑ "λουκέτο' στον χώρο του τύπου : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ κυκλοφορεί αύριο το τελευταίο φύλλο του.

Αφού δούλεψαν , απλήρωτοι, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ο εκδότης της εφημερίδας και μεγαλομέτοχος του ALTER Γιαννίκος αποφάσισε να την κλείσει.

Τρεις εβδομάδες μετά την αποχώρηση του διευθυντή της Νίκου Φελέκη (φωτό) η εφημερίδα κλείνει πετώντας στο δρόμο δεκάδες εργαζομένους.

Φαίνεται ότι η οικονομική δυσπραγία του Γιαννίκου λόγω Alter είχε επιπτώσεις και στην εφημερίδα…

Όπως είχε κάνει γνωστό ο ίδιος ο Φελέκης μιλώντας στους εργαζομένους πριν από λίγο καιρό η εφημερίδα παρουσίαζε δυσκολίες ως προς την καταβολή των μισθών. Στην ίδια συνέλευση ο Νίκος Φελέκης είχε δηλώσει ότι είναι «απλά ένας εργαζόμενος». Επιπλέον, είχε τότε ενημερώσει τους δημοσιογράφους της εφημερίδας πως δεν έχει πλέον μερίδιο στη μετοχική σύνθεση της και ότι παρέμενε στο φύλλο μόνο με την ιδιότητα του διευθυντή.
 
Αυτή την ώρα ενημερώνονται για την τύχη του "Επενδυτή" οι συντάκτες της εφημερίδας.

Παράλληλα ο Φελέκης ετοιμάζεται να βγάλει μόνος του την εφημερίδα με λίγους συντάκτες και ίσως με την υποστήριξη του Αλαφούζου.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και στη συνέλευση των συντακτών επικρατεί ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: