Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Μπλόφα το δημοψήφισμα - Ο ΓΑΠ στη θέση του- ο Σαμαράς καμαρώνει.



ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! Αυτοί οι τύποι μας δουλεύουν. Δημιούργησαν μια κρίση, τάραξαν, συθέμελα την Ευρώπη και όχι μόνο, μας είπαν για Δημοψήφισμα, προκάλεσαν πολιτική κρίση και τώρα πανηγυρίζουν γιατί ο Σαμαράς, επιτέλους, θα συνεργαστεί.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ πρώτο βιολί και το Βενιζέλο να "αρρωσταίνει" να παριστάνει τον μουγκό και να είναι λαλίστατος τώρα έπαιξε ένα βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες μας και όχι μόνο. Οι τύποι αυτοί μας εκβιάζουν χοντρά και μας ΄χουν αρρωστήσει με τις σάπιες ιδέες, τις μπλόφες και τις μικροπολιτικές τους.

Η Ν.Δ. με τον Σαμαρά το έπαιζε από σκληρή επανάσταση μέχρι ... κατεδάφιση και ξαφνικά είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ στη συγκυβέρνηση.

Και τώρα θα περάσουν ακόμη σκληρότερα μέτρα μια και υπάρχει η.. συναίνεση !

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που τους ψήφισαν να τους χαίρονται. Και να εξακολουθήσουν να τους στηρίζουν. Ρε αυτοί μας δουλεύουν χοντρά και πλέον δεν θέλουν ξύλο. Θέλουν μαύρισμα και να τους στείλουμε στο διάολο μαζί με τα κανάλια τους που μετράνε πόσες ειδήσεις έβγαλε ο Παπανδρέου και πόσες ο Βενιζέλος.

Μαυρίστε τους και ξεφτιλίστε τους. Αρκετά μας ξεφτίλισαν !
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: