Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

O ΓΑΠ με τον Σαμαρά τα βρήκαν! Ο Κουρκούλης "χώρισε" από τον Γονίδη

Την ώρα που οι "γίγαντες" της πολιτικής όπως ο Παπανδρέου με Σαμαρά, τα βρίσκουν, θρήνος στη showbiz: O Κουρκούλης "τάσπασε" με τον Γονίδη. !

Το θλιβερό γεγονός έγινε γνωστό "με μία λιτή ανακοίνωση, η εταιρία γνωστού τραγουδιστή έστειλε δελτίο τύπου με το οποίο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρκούλη".

Οι λόγοι της αποχώρησης του τραγουδιστή από το σχήμα στο οποίο εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Φανή Δρακοπούλου είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής, καθώς η on stage εμφανίσεις του με τον Σταμάτη Γονίδη, σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε τέτοια εξέλιξη.

Ο Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο «Teatro» τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Heaven, αποχώρησε από το κέντρο μαζί με το επιτελείο του. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που έστειλε η Heaven για την αποχώρηση του Νίκου Κουρκούλη από το εν λόγω σχήμα:

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Heaven ανακοινώνει ότι:
O Νίκος Κουρκούλης έχει διακόψει από εχθές το βράδυ τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Teatro, όπου εμφανίζεται από το Σεπτέμβριο του 2011, και αποχωρεί από το σχήμα μαζί με το επιτελείο του.

Και μετά απ΄όλα αυτά λέτε να έχουμε νέα κρίση στην Ευρώπη; Θα πέσει το Ευρώ; Θα χαλάσει η κυβέρνηση συνεργασίας που ετοιμάζουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: