Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Σούπερ Λίγκα: Καθηλώνει το ελληνικό «clasico»...

Το ντέρμπι που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι έτοιμο να ξεκινήσει σήμερα το βράδυ στις 19:30 (Novasports 1).
Το ελληνικό «clasico», όρο που του απέδωσαν και οι δύο προπονητές του, αναμένεται να καθηλώσει όλη την φίλαθλη Ελλάδα, ενώ πολλά ευρωπαϊκά κράτη έχουν εκδηλώσει επιθυμία να το μεταδώσουν.

Ό,τι και να πει κανείς για το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι λίγο. Ιδιαίτερα, δε, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που και οι δύο ομάδες δείχνουν να απέχουν από τις υπόλοιπες…όσο η γη από τη σελήνη.

Απόψε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του, Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, σε ένα ντέρμπι που δεν μοιάζει με τα άλλα. Κυρίως, γιατί αυτή την φορά ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατός, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δείχνει έτοιμος για όλα. Η ...μηχανή του Φερέιρα είναι τόσο καλά κουρδισμένη που πάει για να αποδείξει μέσα στο Καραϊσκάκη, ότι δικαιολογημένα βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας, όντας αήττητη κι έτοιμη να ανακτήσει τα σκήπτρα στον ελληνικό χώρο.

Από την άλλη ο πανίσχυρος μπροστά στο κοινό του, Ολυμπιακός, θα επιδιώξει να αποδείξει ότι αυτός είναι ο «βασιλιάς» και ο «θρόνος» δεν έχει χώρο…για δύο. Το κίνητρο για την ομάδα του Βαλβέρδε είναι τεράστιο. Από τη μία η κατάκτηση της κορυφής κι από την άλλη η πρόκληση του να «σπάσει» το αήττητο του «αιωνίου» αντιπάλου, αν μη τι άλλο έχουν κάνει τους «ερυθρόλευκους» περισσότερο πεινασμένους από ποτέ.

Η απουσία του Ιμπαγάσα είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων», ενώ από την άλλη οι «πράσινοι» θα παίξουν με τα γνωστά προβλήματα απουσιών (Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης, Τοτσέ και Νίνης).

Μπαίνουν στη μάχη Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας

Νέα δεδομένα ισχύουν από αυτή την αγωνιστική. Οι ομάδες της κατηγορίας γίνονται και πάλι 16, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο «νεοφώτιστες», Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας θα παίξουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και στο εξής μέσω των εμβόλιμων αγώνων που δίνουν (κάθε Τετάρτη) θα καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Ο αήττητος, Ατρόμητος, υποδέχεται την ομάδα της Βοιωτίας, ενώ οι Δραμινοί θα φιλοξενήσουν τον Πανιώνιο των οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων.

Ντεμπούτο στον πάγκο της Κέρκυρας, τέλος, θα κάνει ο νέος τεχνικός των «Φαιάκων», Γκράθια, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη εφετινή της νίκη.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του διημέρου:

Σάββατο 19/11
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 17:15 Novasports 2
Κέρκυρα-Εργοτέλης 17:15 Novasports 3
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 19:30 Novasports 1

Κυριακή 20/11
Ατρόμητος-Λεβαδειακός 15:00 Novasports 2
Δόξα Δράμας-Πανιώνιος 15:00 Novasports 3
ΟΦΗ-Αρης 17:15 Novasports 2
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 17:15 Novasports 3
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 19:30 Novasports 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: