Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

H ΕΣΗΕΑ απειλεί Μπεγλίτη... (Σιγά την δεοντολογία σας ρε μάγκες)

"Το Πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών καλεί τον πρώην ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη, να δώσει εξηγήσεις και κυρίως ονόματα για όσα έχει υποστηρίξει σε διαδοχικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις!

Η κλήση του κ.Μπεγλίτη αποφασίστηκε μετά από επιστολή 22 στρατιωτικών συντακτών οι οποίοι ζήτησαν από την ΕΣΗΕΑ,όχι απλά την έκδοση κάποιας ανακοίνωσης αλλά την δρομολόγηση νομικών ενεργειών εναντίον του πρώην ΥΕΘΑ ο οποίος:

•Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για "ντιλίβερυ-μπόϊς"-δημοσιογράφους οι οποίοι διαπλέκονταν με στρατιωτικούς αλλά και συμφέροντα.

•Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 9.84,ξεπέρασε κάθε όριο,προκαλώντας και λέγοντας "ότι όποιος έχει τη μύγα και μυγιάζεται" ,ας ξεκινήσει διαδικασίες,αποφέυγοντας να πει ότι οι μισοί από τους συντάκτες του ΥΕΘΑ ,έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες. Στην ίδια συνέντευξη έκανε λόγο για συμφέροντα που έκαναν περιουσίες "πουλώντας" ουσιαστικά υπερ-πατριωτισμό.

Αύριο στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, θα αποφασιστούν και τα επόμενα βήματα έναντι του πρώην ΥΕΘΑ, αν οι εξηγήσεις που θα δώσει δεν κριθούν επαρκείς ή αν αρνηθεί να παρουσιαστεί για να τις δώσει".

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ θα ήταν για γέλια αν δεν έφερνε στην επικαιρότητα ένα καυτό θέμα: Την διαπλοκή δημοσιογράφων, πολιτικών και εταιρειών. Και όταν βουϊζει ΟΛΗ η χώρα κάποιοι παριστάνουν τους θιγμένους και καλούν στο πειθαρχικό πρώην υπουργούς.

Αντί να ξεκινήσει η ίδια έρευνες το παίζει πόντιος πιλάτος και καλει άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ποιός μιλάει, η ΕΣΗΕΑ, ένα κλειστό κλάμπ  που άνοιξε με το σταγονόμετρο τις πύλες τους στους δημοσιογράφους και εξακολουθεί να κρατά έξω από αυτήν τους εργαζόμενους στα site  και τα blogs (Τους θυμάται όταν προκηρύσσσει απεργίες και ζητά, αναίσχυντα, τη συμμετοχή τους).

Η ΕΣΗΕΑ που αφήνει τα μέλη της να κάνουν διαφημίσεις, να προκαλούν το κοινό αίσθημα μέσα από τα  τηλεπαράθυρα και να κάνουν μικροπολιτική.

Η ΕΣΗΕΑ που προκηρύσσει εκλογές για αντιπρόσωπό της στο ΕΘΝΟΣ  και ψηφίζουν μόνο 7 μέλη της.

Η ΕΣΗΕΑ που βλέπει τις απολύσεις να διαδέχονται η μία την  άλλη και να μην κάνει τίποτα ουσιαστικό.

Η ανυπόλυπτη ΕΣΗΕΑ που έκανε μήνες για να αποκτήσει Διοίκηση μια και η μικροπολιτική των εκλεγμένων μελών της ΔΕΝ επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Ας  τελειώσουνν εδώ οι ταρζανιές του  σωματείου της πλάκας και ας αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα, που ακούνε στα ονόματα:ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ALTER, ΣΚΑΙ, ΚΟΥΡΗΣ, και τόσα άλλα.

Υπάρχουν  τόσο πολλά να ασχοληθεί που φαντάζει ειρωνεία να παριστάνει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ τον μαχητή και να ζητεί τώρα εξηγήσεις από τον Μπεγλίτη που έθιξε κάποια λαμόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: