Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γιγουρτάκης: «O Nίκος πέθανε από τα αναβολικά και τα σκευάσματα»

Συγκλονιστικό είναι το ξέσπασμα του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη μπροστά στην κάμερα, τριαντα εννένα ημέρες μετά τον θάνατο του γιου του. «Μπορεί ο θάνατος να επήλθε από το οξύ έμφραγμα, αλλά η βασική αιτία ήταν τα αναβολικά και τα διάφορα σκευάσματα», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Ο κος Γιγουρτάκης αναφέρθηκε στον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει πλέον η Πολιτεία σχετικά με τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στα γυμναστήρια, καθώς, όπως υποστηρίζει, αυτά είναι που ευθύνονται για το θάνατο του Νίκου.

«Η πολιτεία πρέπει να τροποποιήσει την νομοθεσία ούτως ώστε να καταστήσει τα αναβολικά ως τα σύγχρονα ναρκωτικά. Τα αναβολικά είναι τα σύγχρονα ναρκωτικά. Και μάλιστα είναι χειρότερα από τα συνηθισμένα, κοινά ναρκωτικά, γιατί κυκλοφορούν εν ονόματι μιας ομορφιάς και μια δήθεν υγείας. Είναι κρίμα για όλα τα παιδιά του κόσμου, που γυρνάνε στα γυμναστήρια και μέσα και έξω από τα γυμναστήρια και πουλούν αυτά τα σκευάσματα. Οι έλεγχοι πρέπει να γίνουν πάρα πολύ αυστηροί για να μην χαθούν και άλλες ζωές».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (19/11), η οικογένεια πραγματοποίησε το μπαζάρ των προσωπικών αντικειμένων του Νίκου, το οποίο είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό. Ρούχα, παπούτσια, ζώνες και άλλα σπάνια και ιδιαίτερα αντικείμενα του Νίκου εκτέθηκαν προς πώληση σε χαμηλές τιμές για το μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. «Ο Νίκος μας βλέπει και χαμογελά», κατέληξε ο πατέρας του.      

Οπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα τράβηξε ο μικρότερος αδελφός του Νίκου Γιγουρτάκη, Γιώργος, που απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φίλος του Νίκου Γιγουρτάκη προσέφερε πίνακα, στον οποίο εκτός από την μορφή του, έχουν σχεδιαστεί όλα τα τατουάζ που είχε ο Νίκος στο κορμί του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιγουρτάκης: Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του για τον θάνατό του;

Συντετριμμένη η Κολέτσα από τον θάνατο του Γιγουρτάκη

Οι γυναίκες της ζωής του Νίκου Γιγουρτάκη!

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαρισμένη η showbiz από τον θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη

ΒΙΝΤΕΟ: Η αλήθεια για τον θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη

Πέθανε ξαφνικά στα 30 του ο επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης

Τι λένε οι φίλοι του Ν. Γιγουρτάκη για τον χαμό του

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: