Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πώς σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις οι άνθρωποι της showbiz!

Από χθες το βράδυ, όλη η χώρα παρακολουθεί το θρίλερ των πολιτικών εξελίξεων. Το Twitter μάλιστα έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων αφού, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και απλοί πολίτες τουίταραν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες και τις απόψεις τους μέχρι το ξημέρωμα...

Σε αντίθση με κάποιους πολιτικούς που δεν ίδρωδε το αυτάκι τους, κοιμήθηκαν κανονικά καιτο πρωί δεν ήξεραν τι να απαντήσουν στις ερωτήσεις έξω από τη Βουλή.

Aπό τους πολιτικούς τα tweets που αξίζουν είναι αυτά της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοσιογράφου Εύας Καϊλή που πέρα από τις ενημερώσεις που κάνει για τις κινήσεις της, λέει και τις απόψεις της που φαίνονται ότι είναι γραμμένες από την ίδια.


"Επιτέλους οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων ας κάνουν ένα βήμα πίσω από την καρέκλα! Με ατζέντα πολιτική ας προχωρήσουνε μαζί για λίγο", έγραψε η Εύα Καϊλη.

Ο Χρήστος Φερεντίνος που χθες βράδυ αργά τουίταρε και σήμερα σχολίαζε φυσικά μέσα από την εκπομπή του για τις εξελίξεις. 'Ο Παπανδρέου πάει στη συνάντηση των Καννών ή των κανό;"

Η Λυδία Παπαϊωάννου με παρομοιώσεις περνάει τα δικά της μηνύματα: "Πρωθυποργός είναι κάτι θα ξέρει εύχεσαι. Όπως όταν πετυχαίνεις τρελάκια ταξιτζή και λες "Δεν μπορεί επαγγελματίας είναι δε θα τρακάρουμε". Κοιτάω δεξιά, τίποτα. Κοιτάω αριστερά, τίποτα. Αδιέξοδο"

O Σπύρος Χαριτάτος σήμερα ζητούσε μέσα από την εκπομπή του ιδέες για άλλα δημοψηφίσματα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πέρα από τα σχόλια στο twitter δεν θα μπορούσε να κάνει σήμερα εκπομπή που να μην ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις, έγραψε: "Χρειάζεται ευφυΐα για να ξέρει κανείς σε ποιόν τον παίρνει και πότε να κάνει τη μαγκιά..ΓΑΠωτο"

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αν και είναι νέος στο κόσμο του twitter, δεν σταματά να ενημερώνει από τον λογαριασμό του, αλλά και από την εκπομπή του κάθε πρωί στις 10:00 στον Flash 96 : "Όλα τα σενάρια που επεξεργάζεται ο ΓΑΠ μέχρι αυτή την ώρα δεν περιλαμβάνουν παραίτησή του από την πρωθυπουργία". Και ακόμη: " Συνάντηση τώρα Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Μόσιαλου. Τελικές διαβουλεύσεις και.. απεσταλμένοι"


O Nίκος Χατζηνικολάου αφού  "καληνύχτισε" χθες τον πρωθυπουργό, σήμερα δεν σταμάτησε την πολιτική ενημέρωση από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο.

O Tζώνι Καλημέρης δεν σταματά να τουιτάρει και να συνομιλέι και μτον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Γράφει: "δεν υπάρχουν πια μαντριά. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Αν δεν το καταλάβουν και τώρα το κλείνουμε" Και: "Μόνο από τα μεσαία στελέχη και των 2 κομμάτων μπορούμε να περιμένουμε κάτι. Οι αρχηγοί μας τελείωσαν"

Η Ζέτα Δούκα έχει πολιτική άποψη και ασχολείται πάντα με τις εξελίξεις.ν "Και να φύγει ο ΓΑΠ με κάποιον τρόπο, η ξεφτίλα εικόνα που έχουμε σαν χώρα αποκαθίσταται άραγε; Εγώ αυτό θεωρώ μείζον θέμα"

Ο Γιάννης Κότσιρας ίσως είναι ο μόνος καλλιτέχνης που στο twitter του ασχολείται μόνο με τα πολιτικά. Έγραψε: "Ελπίζω να έχουν αντιληφθεί πως αν κάνουν τραπεζοκυβέρνηση και όχι εκλογές, θα τους κυνηγάμε με ταχύτητα 20G.." Και αμέσως μετά: "Αν γίνει και αυτή η κωλοτούμπα μετά τη χθεισνή ομιλία του στη Βουλή θα γελάσω πάρα πολύ


tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: