Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Επεισόδια, ξύλο και διακοπή στο «Καυτανζόγλειο» (video)

Από άγρια επεισόδια σημαδεύτηκε ο αγώνας του Ηρακλή με τον Εθνικό Αγιονερίου για τη δεύτερη αγωνιστική της Δ' Εθνικής. Ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης διέκοψε το ματς στο 7ο λεπτό, ζητώντας να κατέβει πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά της ΕΠΟ και του Σοφοκλή Πιλάβιου. Οι οπαδοί δεν συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε ποτέ αφού πάνω από 400 φίλοι του «γηραιού» επιτέθηκαν στα ΜΑΤ και ο αγωνιστικός χώρος του «Καυτανζόγλειου» μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

 Στις εξέδρες του σταδίουυ βρίσκονταν πάνω από 6.000 οπαδοί του Ηρακλή, υποστηρίζοντας την ομάδα τους στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα στη Δ' Εθνική. Ωστόσο, 7 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα έγιναν μάρτυρες ενός παράλογου σκηνικού.

Ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό και να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και των πολιτικών. Οι οπαδοί όχι μόνο δεν ακολούθησαν την εντολή του, αλλά μία μερίδα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι δέχθηκε επίθεση και ένας βοηθός του γρονθοκοπήθηκε.

Τα ΜΑΤ έδρασαν άμεσα και οι μάχες σώμα με σώμα έδιναν κι έπαιρναν για δέκα περίπου λεπτά. Εν τω μεταξύ οι διαιτητές είχαν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και αποφάσιζαν την οριστική διακοπή του αγώνα και πλέον ο Ηρακλής κινδυνεύει με ιδιαίτερα βαριά τιμωρία.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις μέσα στο γήπεδο, ενώ κατά την εξοδο των οπαδών έγιναν τουλάχιστον τρεις προσαγωγές. Από την πλευρά τους οι φίλοι του Ηρακλή καταγγέλουν ότι δέχθηκαν βίαιη επίθεση χωρίς να προκαλέσουν.
To βίντεο των συλλήψεων:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: