Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Φθιώτιδα:''Πίναμε καφέ και το βλέπαμε να έρχεται κατά πάνω μας''

''Κόπηκε το αίμα'' στους πελάτες της καφετέριας, λόγω του φορτηγού που βλέπετε στη φωτογραφία...

Η διπλή νταλίκα είχε κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Στις 21:30 χθες βράδυ (06-12-2011) μόλις πέρασε τα φανάρια της Στυλίδας, το βαρύ όχημα βρέθηκε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολουθώντας μια τρελή πορεία σταμάτησε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

''Ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Θα το είχε λιώσει...και ευτυχώς που ήταν τα κιγκλιδώματα και η τσιμεντένια κολόνα και το σταμάτησαν γιατί με τη φόρα που είχε θα έπεφτε μέσα στην καφετέρια στον παράδρομο'' έλεγαν στο lamiareport.gr, αυτόπτες μάρτυρες.

Ο οδηγός είπε στους άνδρες της τροχαίας ότι αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τον έλεγχο. Λίγα λεπτά αργότερα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ αργότερα άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ έκοψαν την κολόνα που ήταν έτοιμη να πέσει μέσα στην εθνική οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: