Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Champions League: Ολοκληρώνεται απόψε το παζλ των «16»

UEFA Champions League game between Benfica and...
Image via Wikipedia
Η αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League πέφτει απόψε με τη διεξαγωγή των αγώνων του 1ου , 2ου, 3ου και 4ου ομίλου.

Μπάγερν, Ιντερ, Μπενφίκα και Ρεάλ έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στους «16» της διοργάνωσης, αλλά από κει και πέρα όλα είναι ανοικτά για τη δεύτερη θέση. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Νάπολι διεκδικούν στον Α΄ όμιλο το δεύτερο εισιτήριο (8β. έχουν οι Ιταλοί, 7 οι Αγγλοι), με τους «παρτενοπέι» να παίζουν στην Ισπανία με την αδιάφορη Βιγιαρεάλ και να έχουν τον πρώτο λόγο.

Στη Γαλλία, κατά πάσα πιθανότητα θα παιχτεί η δεύτερη θέση του Β΄ ομίλου, μεταξύ της Λιλ και της Τραμπζονσπόρ, με τους Τούρκους να έχουν 6β. και τους «λιλουά» ένα λιγότερο. Όσους έχει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που παίζει στο Μιλάνο.

Είναι έτοιμη η Βασιλεία να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να «πετάξει» έξω από την πρώτη φάση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον Γ΄ όμιλο; Αυτό θα το γνωρίζουμε απόψε, καθώς με νίκη στην έδρα τους οι Ελβετοί περνούν στην επόμενη φάση, ενώ η ισοπαλία «βολεύει» τους «μπέμπηδες».

Ένα βαθμό θέλει ο Αγιαξ στο Αμστερνταμ εναντίον της αδιάφορης Ρεάλ Μαδρίτης, στον 4ο όμιλο, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League. Οι «μερένχες» εκτός του ότι έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά, θα έχουν το μυαλό τους στο σαββατιάτικο μεγάλο ντέρμπι της Primera Division με τη Μπαρτσελόνα, οπότε είναι η μεγάλη ευκαιρία των Ολλανδών για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Ο «Αίαντας» προηγείται τρεις βαθμούς της Λιόν, που παίζει εκτός με την ουραγό Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ελπίζει μόνο σε θαύμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (ώρα έναρξης 21:45):
Α' όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου
Βιγιαρεάλ-Νάπολι
Β' όμιλος
Ιντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λιλ-Τραμπζονσπόρ
Γ' όμιλος
Μπενφίκα-Οτελούλ Γκαλάτι
Βασιλεία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Δ' όμιλος
Αγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: