Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Βαρέθηκε την γυναίκα του κι αντί να τη χωρίσει την ... έθαψε ζωντανή!

Aπό το χειρότερό της εφιάλτη επέζησε μια γυναίκα, την οποία ο σύντροφός της ακινητοποίησε με ηλεκτρικό όπλο (taser), την έδεσε με μονωτική ταινία, την έβαλε μέσα σε ένα χαρτόκουτο και την έθαψε ζωντανή, επειδή δεν ήταν τόσο ωραία, όσο οι γυναίκες στο γυμναστήριο που επισκεπτόταν.

Σύμφωνα με το BBC, το περιστατικό συνέβη στο Λιντς της Αγγλίας τον περασμένο Μάιο. Ο σύντροφος της 27χρονης Μικελίνα Λεβάντοβσκα και πατέρας του παιδιού της, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την έθαψε σε δάσος της περιοχής, με τη βοήθεια ενός φίλου του, τοποθετώντας ένα μεγάλο κορμό πάνω από το σημείο, ώστε να είναι σίγουρος ότι η γυναίκα θα μείνει θαμμένη.

Όπως ανέφερε η ίδια στην κατάθεσή της στη δίκη του 25χρονου συντρόφου της που βρίσκεται σε εξέλιξη, όταν συνήλθε πανικοβλήθηκε, αλλά στη συνέχεια με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε και απελευθερώθηκε, σκίζοντας το χαρτόκουτο και σκάβοντας με τα χέρια της το έδαφος.

Η ίδια ανέφερε ότι για αρκετό καιρό πριν το περιστατικό, ο νεαρός της έλεγε ότι την είχε βαρεθεί, ότι έβγαινε με άλλες γυναίκες και ότι προτιμούσε να περνάει χρόνο με τους φίλους του, παρά με την ίδια, γιατί δεν ήταν τόσο ωραία όσο οι άλλες γυναίκες που έβλεπε στο γυμναστήριο του.

iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: