Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Στάθης Ψάλτης. Mετά από έντονη ζαλάδα και μούδιασμα στα άκρα, ο θεράπων ιατρός του έκρινε αναγκαίο ο γνωστός Έλληνας κωμικός να μεταφερθεί αμέσως για εξετάσεις.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμα του Στάθη Ψάλτη είναι πολύ κουραστικό, αφού πραγματοποίησε μια μεγάλη περιοδεία και ετοιμαζόταν για την επόμενη επιθεώρηση, τα πρώτα συμπτώματα της κόπωσης ήταν φανερά. Αν και οι γιατροί του συνιστούσαν ξεκούραση, εκείνος βρισκόταν συνεχώς σε εγρήγορση, με αποτέλεσμα τα ξημερώματα του Σαββάτου να ζαλιστεί, να νιώσει πονοκέφαλο και να μουδιάσει το δεξί του πόδι. 

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο Στάθης Ψάλτης στις αρχές του καλοκαιριού είχε σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του έκανε τον θεράποντα ιατρό του  να ζητήσει την άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Είμαι καλά», αποκάλυψε ο ίδιος ο Στάθης Ψάλτης στην «Espresso».

Δεν υπάρχουν σχόλια: