Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Επεισόδια, πετροπόλεμος και μολότοφ στο Σύνταγμα έξω από την Βουλή

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στην συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών και αριστερών οργανώσεων για την επέτειο των τριών χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Προπύλαια.

Συγκεκριμένα ενώ η πορεία βρίσκονταν στο ύψος της Βουλής αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ στα φυλάκια έξω από την Βουλή καιν ξεκίνησαν πετροπόλεμο με τους άντρες των ΜΑΤ, ξηλώνοντας μάρμαρα και σίδερα από τα λουλουδάδικα, ενώ έγινε εκτενής χρήση δακρυγόνων

Η κυκλοφορία δεν επιτρέπεται στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου, βασ. Αμαλίας από Ξενοφώντος, βασ. Σοφίας από Σέκερη, Πατησίων από Χαλκοκονδύλη και Πειραιώς από Κολωνού.

Επιπλέον, λόγω των συγκεντρώσεων, ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο έκλεισε στις 17:00, ενώ ο σταθμός στο Σύνταγμα στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: