Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Ιατρική έρευνα για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Η ΑΤΥΧΗ ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ
Δύο γιατρούς του ΕΣΥ, εκτός Κρήτης, έναν γενικό χειρουργό εντατικολόγο, ιατρό επείγουσας ιατρικής, επιμελητή Α’ και μια πνευμονολόγο-εντατικολόγο, επιμελήτρια Α’ σε Πανεπιστημιακή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διόρισε με διάταξή της η ανακρίτρια Ρεθύμνου, Δήμητρα Μάντζαρη, προκειμένου να διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη σχετική με το θάνατο της 16χρονης μαθήτριας Στέλλας Ακουμιανάκη, που έχασε τη ζωή της τον περασμένο Απρίλιο εξαιτίας δηλητηρίασης από κατανάλωση αλκοόλ.
Η ανακρίτρια με τη διάταξή της, εκτέλεσε την παραγγελία του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που με βούλευμά του το Δεκέμβριο διέταξε περαιτέρω κύρια ανάκριση για την υπόθεση, ώστε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη η οποία θα απαντάει αιτιολογημένα και εμπεριστατωμένα σε εννέα ερωτήματα σχετικά με την οξεία μέθη και τους τρόπους αντιμετώπισής της, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι γιατροί του νοσοκομείου προέβησαν στις ενδεδειγμένες ενέργειες για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό με την 16χρονη μαθήτρια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τα εννέα καίρια ερωτήματα της ανακρίτριας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: