Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Καλάβρυτα: Παιχνίδια στα χιόνια και σε ρυθμούς καρναβαλιού

Ονειρεύεστε μεγάλες πίστες για σκι, φρέσκο χιόνι, μυθικό βουνό, άλματα σε snow park, αδρεναλίνη στα ύψη με snowmobiles και χαλάρωση σε ρομαντικό σαλέ για δύο; Προτείνουμε Καλάβρυτα. Τον πιο δημοφιλή χειμερινό προορισμό της Πελοποννήσου.

Είναι χτισμένα στους πρόποδες του Χελμού σε υψόμετρο 750μ. και δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό με τα λιθόκτιστα σπίτια, τις μικρές πλατείες, τους χαριτωμένους πεζόδρομους, τα γραφικά καφέ και τις ταβέρνες πλάι σε πλατάνια. Ενας απόλυτος προορισμός των ρομαντικών ψυχών. Σε αυτήν τη θέση υπήρχε η αρχαία πόλη Κύναιθα, ενώ στα μεσαιωνικά χρόνια οι πολλές πηγές της πόλης, της έδωσαν το όνομα Καλά-βρυτά («καλές-βρύσες»).

Οι λάτρεις των χειμερινών σπορ σίγουρα θα βρουν στο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού την απόλαυση που περιμένουν, αφού διαθέτει δώδεκα πίστες, επτά αναβατήρες, πάρκο για snowboard, ειδική moguls πίστα, το μοναδικό πάρκο snow tubes, ενώ συνέχεια διοργανώνονται εκεί parties και events! Μάλιστα, αν το επιλέξετε ως προορισμό αυτήν την περίοδο, θα γευτείτε και τους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: