Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

"Είδα την αδελφή μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου"!

"Μια ξανθιά με πλούσιο στήθος μπορεί να είναι ευαίσθητη..."

Ο θάνατος της αδελφής της από καρκίνο και τα σημάδια που άφησε στη ζωή της, οι στιγμές που την ένιωθε δίπλα της, η επιλογή της να γίνει ανύπαντρη μητέρα, ο ρατσισμός που βίωσε, τα πολύ δύσκολα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της, ο κίνδυνος να βρεθεί η οικογένεια της στον δρόμο, το… θαύμα που έζησε, τα τάματα που έκανε, τα δυνατά χαρτιά που πέταξε στην καριέρα της, ο μεγάλος έρωτας και η κόρη της που υπεραγαπά. Η Πέννυ Σταθάκη στην πιο προσωπική της συνέντευξη μιλάει για όλα!

- Είκοσι χρόνια στο θέατρο. Είναι περισσότερες οι καλές από τις κακές στιγμές; Εζησα μια συμβατή πορεία επαγγελματικά στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στο θέατρο. Πάντα έκανα αυτό που ήθελα. Οι επαγγελματικές δραστηριότητές μου δεν ήταν αγκομαχητό. Οταν αυτό συνέβη στο ραδιόφωνο, το άφησα. Εγκαταλείπω τις εστίες, όταν με κουράζουν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: