Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΟΓΩ... ΧΡΕΩΝ

Είναι θετικό και κοινώς αποδεκτό ότι η δημόσια υγεία χρειάζονταν ένα γερό νοικοκύρεμα στη χώρα μας, λόγω της σπατάλης που καταγράφονταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είναι συγχρόνως αυτονόητο πως κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών. Στο μεταξύ, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν πρέπει να δίνει έμφαση μόνο στις εξαγγελίες περί μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης ή την προώθηση σειράς μέτρων, όπως τα θεραπευτικά πρωτόκολλα και ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός προμηθειών, αλλά πρωτίστως να εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χιλιάδων Ελλήνων φορολογούμενων ασθενών.

Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετό διάστημα 70 καρκινοπαθείς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών έχουν σταματήσει τη θεραπεία τους και κινδυνεύουν με υποτροπή. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: